A La Plancha

Pop-Up visrestaurant A La Plancha is geïnspireerd door de Spaanse, Marokaanse en Zuid-Amerikaanse restaurantjes waar verse vis in de open lucht op de Plancha wordt gebakken. De vis wordt onder het genot van een lekker glas wijn en smakelijke bijgerechten geserveerd. Het menu wisselt dagelijks en is o.a. afhankelijk van het beschikbare aanbod.

In Rotterdam zorgt Schmidt voor de vis en schaaldieren maar de sfeer en ambiance is mediterraans. Op het Oude Brughoofd van de Willemsbrug langs de kade van het Noordereiland kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad en zit je bijna in het water. Een unieke terraslocatie voor een borrel, diner met vrienden, familie of collega’s.

www.ala-plancha.nl

Aanleiding

A La Plancha is begonnen als een buurtproject voor de bewoners van het Noordereiland, door zoveel mogelijk buurtbewoners bij het restaurant te betrekken

Concept

Een vakantiegevoel aan het water, midden in het centrum van Rotterdam en genieten van heerlijke verse vis, geserveerd met een goed glas wijn en simpele bijgerechten.

Resultaat

Partners

A La Plancha is een samenwerking van Cultuurbrigade en Food for Thought